Vi i Arendal Antivirus har valgt å donere alle inntektene i forbindelse med salg av plata til Arendal Røde Kors og deres viktige arbeid i tiden vi nå er i. Under her finner dere en liten hilsen vi fikk av fungerende leder, Trude Innvær i lokalforeningen til Arendal Røde Kors. Nederst på siden legger vi til en link hvor du kan gå inn å undersøke hva annet du kan bidra med hos din lokale Røde Kors forening. Alle monner drar, og på deres sider kan du også bli medlem eller melde deg som frivillig. Der finnes også en liste over aktiviteter de har, samt informasjon om dem ❤️🏥

Noen ord fra Arendal Røde Kors

“Hei. Aller først vil jeg si tusen takk for at du og dere tenker på Røde Kors, det setter vi stor pris på. Arendal Røde Kors ligger an til å ha tapt veldig mye inntekt vi normalt ville hatt. Slik det ser ut nå, i størrelsesorden flere hundre tusener. Vi har samtidig fått økte utgifter, da vi er en del av beredskapen i kommunen og krav til smittevern fører til påkrevde innkjøp.

Som et eksempel kan jeg nevne, at Hjelpekorpset bistår sykehuset med ambulansekjøring, såkalt grønne turer foreløpig. Dette kan imidlertid raskt endre seg, og i den forbindelse må det kjøpes inn industri-vaskemaskin slik at tekstilene i uniformene blir rene nok, med tanke på smittevern.

En slik maskin koster ca 25.000, – kr, og uten inntekter sier det seg selv at andre aktiviteter vil risikere å blø. Å ha et velfungerende Røde Kors, med alle våre aktiviteter for mennesker i alle aldre, gagner hele Arendal. Vi håper at dere tar Arendal Røde Kors med i deres videre vurderinger, og takker for bidrag i alle størrelser.”

Med vennlig hilsen Trude Innvær Leder Arendal Røde Kors

Mer informasjon om lokalforeningen til Røde Kors i Arendal finner du HER.